Firefox 15 sedia dimuat turun, Kurang penggunaan memori untuk pelayaran pantas

Firefox menjadikan pengalaman Web anda lebih pantas dengan mengurangkan penggunaan semasa melayari internet dengan addon yang ada. Pembaharuan ini untuk anda layari web lebih ringan dan waktu respon yang baik.

Firefox ditambah ciri-ciri untuk memudahkan para pembangun untuk membina pengalaman web yang menarik. JavaScript Debugger yang terbaru adalah pantas, alatan dicipta dalam pelayar untuk memberi tampilan yang bagus kepada kod aplikasi Web. Para pembangun boleh menggunakan JavaScript Debugger diatas jaringan lokal untuk mengawal aplikasi debug yang dilangsungkan kepada Firefox untuk Android, ia amat memudahkan pembangunan Web mudah alih.

Firefox memperkenalkan sokongan untuk kompresasi tekstur, membenarkan pembangun permainan untuk ambil alih daripada memori video untuk bina permainan grafik lampau tanpa kehilangan prestasinya. Firefox mencipta animasi-animasi diperhalus dengan engin JavaScript yang lebih tampak dan pembaharuan kepada WebGL. Firefox juga memberikan permainan dan interaktif kepersisan maklumat pembangun yang lain untuk beribu milisaat dengan kepersisan masa yang tinggi. Anda boleh lihat permainan terbaru Firefox dalam demo di bawah

Maklumat lanjut:

Muat turun Firefox untuk Windows  , Mac and Linux
nota rilis selanjutnya.

No responses yet

Post a comment

Post Your Comment